Aquest 2018 han coincidit diversos aniversaris d’empreses amb qui col·laborem de manera continuada: Abacus Cooperativa (50 anys), Mafesa (60 anys) i Vilar Riba (30 anys).

Els tres casos començaven amb el mateix plantejament: volem celebrar l’aniversari sense grans proeses, amb la nostra comunitat i compartint agraïment per la feina feta. A la reflexió inicial, s’hi afegia un repte més: aprofitar la celebració per projectar el relat o storytelling de la companyia.

I així vam dissenyar, conjuntament amb l’equip de les empreses, actes completament diferents però amb aquest fil conductor.

Els tres aniversaris són una mostra de la nostra manera d’entendre la comunicació a les empreses: una integració total amb l’equip del client com si fóssim un més o el director de comunicació quan es correspon.

Igualment, són també una mostra de la coordinació dels proveïdors de serveis de comunicació de les empreses.

En el cas d’Abacus, per exemple, per a la realització de l’acte central de celebració que va tenir lloc a l’Auditori el passat 14 de juny, hem treballat colze a colze amb presidència, direcció general, àrees de màrqueting i participació. I a nivell extern, hem coordinat tant l’agència Verano que va gestionar el Manifesto dels 50 anys, com el realitzador Jep Jorba que ha realitzat el vídeo de les fites històriques d’Abacus en un format que mostrés la història des de la participació de la comunitat, així com l’acció de Focus que va produir l’esdeveniment.

Així doncs, hem treballat tot el projecte de manera integral, des de la conceptualització, la coordinació dels materials necessaris, els actors que hi intervenien, la guionització per construir relat… Fins i tot hem compartit la conducció de l’acte i speakering amb el Ramon Pellicer.

Aquesta és una mostra de com entenem el que fem: integració, alineació i, sobretot, superar tant com sigui possibles les expectatives de la confiança que els nostres clients posen en nosaltres a cada projecte.

#Ensagradaelquefem