Dívik respecta la vostra privadesa i es compromet a protegir les vostres dades personals.

Aquest avís de privadesa us informarà sobre com cuidem les vostres dades personals quan visiteu el nostre lloc web i també sobre els vostres drets de privacitat i com la llei els protegeix.

1. Informació important i qui som

Propòsit d’aquest avís de privadesa
Aquest avís de privadesa té com a objectiu donar-vos informació sobre com recopilem i processem les vostres dades personals a través de l’ús que feu del nostre lloc, incloses les dades que podeu proporcionar-nos a través del web quan us registreu al nostre butlletí o bé ompliu un formulari de consulta.

És important que llegiu aquest avís de privadesa juntament amb qualsevol altre avís de privadesa perquè pugueu saber de quina manera i amb quina finalitat utilitzem les vostres dades.

Controlador
El lloc web allotjat sota el domini divik.net pertany a Dívik Comunicació i Màrqueting SLU, qui n’ostenta exclusivament la propietat intel·lectual de tots els continguts que s’hi mostren, a excepció del contingut incrustat d’altres llocs.

Li comuniquem que Dívik Comunicació i Màrqueting SLU amb domicili a Vic, al carrer Molí d’en Saborit 10, baixos 2ª, 08500 Vic, és el destinatari final d’aquestes dades i és qui decideix sobre la finalitat, el contingut i l’ús del tractament de les dades de caràcter personal que els usuaris han facilitat lliurement.

Al mateix temps, l’usuari garanteix l’autenticitat de les dades comunicades i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes. Les dades de caràcter personal que ens faciliti seran sempre tractades de conformitat amb Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la Protecció de les Persones Físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació de dades (en endavant RGPD) i la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El nostre responsable de la protecció de dades (RPD) s’encarrega de supervisar les preguntes relacionades amb aquest avís de privadesa. Si teniu cap pregunta sobre aquest avís de privadesa, incloses les sol·licituds per exercir els vostres drets legals, contacteu amb el RPD a eva@divik.net

Canvis a la política

Podem modificar i actualitzar aquesta política de tant en tant. Qualsevol canvi en el futur es publicarà en aquesta pàgina. Publicarem la data de la darrera actualització d’aquesta política de privadesa a la part final de la pàgina.

Enllaços de tercers
Aquest lloc web pot incloure enllaços a llocs web, plug-ins i aplicacions de tercers. Si feu clic en aquests enllaços o si habiliteu aquestes connexions, els tercers podran recopilar o compartir dades sobre vosaltres. No controlem aquests llocs web de tercers i no ens fem responsables de les seves declaracions de privadesa. Quan surtiu del nostre lloc web, us animem a llegir l’avís de privadesa de cada lloc web que visiteu.

 

2. Les dades que recopilem sobre vostè

Dades personals o informació personal, significa qualsevol informació sobre un individu des d’on es pot identificar aquesta persona.
Podem recopilar, utilitzar, emmagatzemar i transferir diferents tipus de dades personals que ens faciliteu:

 • Les dades d’identitat inclouen el nom i els cognoms.
  • Les dades de contacte inclouen l’adreça de facturació, l’adreça de correu electrònic i els números de telèfon.
  • Les dades financeres inclouen el compte bancari i les dades de la targeta de pagament.
  • Les dades de la transacció inclouen detalls sobre els pagaments.
  • Les dades de màrqueting i comunicacions inclouen les vostres preferències sobre si desitgeu rebre comunicacions promocionals d’Dívik Comunicació i Màrqueting SLU.

Si us plau, informeu-nos si les vostres dades personals canvien durant la vostra relació amb nosaltres.

No recopilem cap categoria especial de dades personals (això inclou detalls sobre la vostra raça o origen ètnic, creences religioses o filosòfiques, vida sexual, orientació sexual, opinions polítiques, afiliació sindical, informació sobre la vostra salut i dades genètiques i biomètriques). Tampoc recollim cap informació sobre conviccions penals i delictes.

Si no proporcioneu dades personals
Quan necessitem recopilar dades personals per llei o sota els termes d’un contracte que tinguem amb vostè i no proporcioneu aquestes dades quan es sol·licitin, és possible que no puguem dur a terme els serveis professionals pactats. Si aquest és el cas, us ho notificarem.

 

3. Com es recopilen les vostres dades personals?

 • A través del nostre lloc web, mitjançant comunicacions amb nosaltres ja sigui per telèfon, per correu electrònic, per intercanvi de tarjetes de visita, signatura de contractes o qualsevol altre mètode habitual i quotidià fruit del costum.
  • En subscriure-us als nostres butlletins.
  • Tecnologies o interaccions automatitzades.A mesura que interactueu amb el nostre lloc web, podrem recollir automàticament dades tècniques sobre el vostre equip, les accions de navegació i els patrons.

Recopilem dades tècniques (no personals ni potencialment capaces d’identificar un individu particular) mitjançant cookies i altres tecnologies similars.Consulteu més avall per obtenir més informació sobre les cookies.
Recollim aquestes dades a través de proveïdors d’anàlisi web com Google basats fora de la UE.

 

4. Com fem servir les vostres dades personals

Únicament utilitzarem les vostres dades personals per garantir la correcta interacció amb vosaltres per tal d’oferir-vos els serveis d’Dívik Comunicació i Màrqueting SLU. També les utilitzarem per a redactar els contractes que siguin necessaris per tal de regular la relació professional/comercial amb vostè o la seva empresa.

Si ens heu donat consentiment, també utilitzarem les vostre dades personals per enviar-vos eventualment comunicacions promocionals que puguin ser del vostre interès.

Si us plau, consulteu el paràgraf i la taula següents per a la finalitat específica per la qual utilitzem les vostres dades.

 

Propòsits pels quals utilitzarem les vostres dades personals
A continuació, hem presentat, en format de taula, una descripció de totes les formes en les quals tenim previst utilitzar les teves dades personals i quines de les bases legals que tenim en compte per fer-ho. També hem identificat quins són els nostres interessos legítims quan correspongui (vegeu el paràgraf 10 (Glossari) per a una definició d’interès legítim).
Tingueu en compte que podem processar les vostres dades personals per a més d’un terreny legal segons el propòsit específic pel qual estem utilitzant les vostres dades. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu informació sobre el terreny legal específic que confiem en processar les vostres dades personals, on s’ha establert més d’un terreny a la taula següent.

Propòsit / Activitat Tipus de dades Bases legals per al processament, incloses les bases d’interès legítim
Per registrar-vos com a client nou (a) Identitat(b) Contacte Realització d’un contracte amb vostè (consulteu el paràgraf 10 (Glossari) per definir l’execució d’un contracte)
Per processar i lliurar la vostra comanda incloent:(a) Gestioneu els pagaments, les tarifes i els càrrecs

(b) Recollida i recuperació de diners deguts a nosaltres

(a) Identitat(b) Contacte

(c) Financera

(d) Transacció

(e) Màrqueting i comunicacions

(a) Execució d’un contracte amb vostè(b) Necessària pels nostres interessos legítims (per recuperar els deutes que ens correspon)
Per gestionar la nostra relació amb vosaltres, que inclourà:(a) Notificant-vos sobre canvis als nostres termes o política de privadesa

(b) Demanar-li que deixi una opinió, comentaris o realitzi una enquesta

(a) Identitat(b) Contacte

(c) Perfil

(d) Màrqueting i comunicacions

(a) Execució d’un contracte amb vostè(b) Necessari complir amb una obligació legal

(c) Necessària per als nostres interessos legítims (mantenir els nostres registres actualitzats i estudiar com els clients utilitzen els nostres productes / serveis)

Per administrar i protegir el nostre negoci i aquest lloc web (inclosa la solució de problemes, anàlisi de dades, proves, manteniment del sistema, suport, informes i allotjament de dades) (a) Identitat(b) Contacte

(c) Tècnica

(a) Necessari per als nostres interessos legítims (per dirigir el nostre negoci, prestació d’administració i serveis informàtics, seguretat en xarxa, prevenir fraus i en el context d’una reorganització empresarial o exercici de reestructuració del grup)(b) Necessari complir amb una obligació legal (vegeu el paràgraf 10 (Glossari) per definir el compliment d’una obligació legal o reglamentària)
Per utilitzar l’anàlisi de dades per millorar el nostre lloc web, productes / serveis, màrqueting, relacions amb clients i experiències (a) Tècnic(b) Ús Necessari per als nostres interessos legítims (definir tipus de clients per als nostres productes i serveis, mantenir el nostre lloc web actualitzat i rellevant, desenvolupar el nostre negoci i informar la nostra estratègia de màrqueting)
Per fer-vos suggeriments i recomanacions sobre béns o serveis que us poden interessar (a) Identitat(b) Contacte

(c) Tècnica

(d) Ús

(e) Perfil

Necessari per als nostres interessos legítims (per desenvolupar els nostres productes / serveis i fer créixer el nostre negoci)

 Màrqueting
Ens esforcem per oferir-vos opcions relatives a determinats usos de dades personals, especialment pel que fa a màrqueting i publicitat.

 Ofertes promocionals de nosaltres
Podem utilitzar les dades d’identitat, contacte, tècnica, ús i perfil per formar una visió sobre el que pensem que potser vulgueu o necessiti, o el que us pugui interessar. Així és com decidim quins productes i ofertes poden ser rellevants per a vostè (anomenem aquest màrqueting).
Rebrà comunicacions de màrqueting per part de nosaltres si ha sol·licitat informació o compra mercaderies de nosaltres i, en cada cas, no ha optat per rebre aquest màrqueting.

 Comercialització de tercers
Aconseguirem el vostre consentiment exprés per optar-se abans de compartir les vostres dades personals amb qualsevol empresa que estigui fora del grup d’empreses Addició de marca amb finalitats de comercialització.

 Desactivació

Podeu demanar-nos o a tercers que deixin d’enviar-vos missatges de màrqueting en qualsevol moment contactant-nos en qualsevol moment. Quan desactiveu la recepció d’aquests missatges de màrqueting, això no s’aplicarà a les dades personals que se’ns proporcionin com a conseqüència de la compra d’un producte, el registre de la garantia, l’experiència del producte o altres transaccions.

 Galetes
Podeu configurar el vostre navegador per rebutjar totes o algunes galetes del navegador o per avisar-vos quan els llocs web configuren o accedeixen a les cookies. Si desactiveu o rebutgeu les galetes, tingueu en compte que algunes parts d’aquest lloc web poden arribar a ser inaccessibles o no funcionen correctament.

 Sobre les galetes
Una galeta és un fitxer que conté un identificador (una cadena de lletres i números) que s’envia per un servidor web a un navegador web i que el navegador emmagatzema. L’identificador s’envia de nou al servidor cada vegada que el navegador sol·licita una pàgina del servidor.
Les galetes poden ser galetes “persistents” o “sessions”: una cookie persistent serà emmagatzemada per un navegador web i romandrà vigent fins que caduqui la data de caducitat, llevat que l’usuari l’elimini abans de la data de caducitat; una cookie de sessió, d’altra banda, caducarà al final de la sessió d’usuari, quan el navegador web estigui tancat.

Les cookies no solen contenir cap informació que identifiqui personalment a un usuari, però la informació personal que emmagatzemem sobre vostè pot estar vinculada a la informació emmagatzemada i obtinguda de les cookies.
Les cookies poden ser utilitzades pels servidors web per identificar i fer un seguiment dels usuaris a mesura que naveguin per diferents pàgines d’un lloc web i identificar els usuaris que tornen a un lloc web.

 Les nostres galetes
Utilitzem sessions i galetes persistents al nostre lloc web.
Els noms de les cookies que utilitzem al nostre lloc web, i els propòsits per als quals s’utilitzen, es detallen a continuació.
Utilitzem cookies a la nostra pàgina web per reconèixer una computadora quan un usuari visita el lloc web / fa un seguiment dels usuaris a mesura que navega pel lloc web / permet utilitzar un carro de la compra al lloc web / millorar la usabilitat del lloc web / analitzar l’ús del lloc web / administrar el lloc web / prevenir el frau i millorar la seguretat del lloc web / personalitzar el lloc web per a cada anunci d’usuari / destinació que pot ser d’especial interès per a usuaris específics.

 Galetes d’Analytics:
Utilitzem Google Analytics per analitzar l’ús del nostre lloc web.
El nostre proveïdor de serveis d’anàlisi genera informació estadística i d’altra informació sobre l’ús del lloc web mitjançant cookies.
Les cookies analítiques utilitzades pel nostre lloc web tenen els següents noms: _utma, _utmb, _utmc i _utmz. La informació generada pel nostre lloc web s’utilitza per crear informes sobre l’ús del nostre lloc web. La nostra política de privadesa del proveïdor de serveis analítics està disponible a: http://www.google.com/policies/privacy/ .

 Galetes de tercers:
El nostre lloc web també utilitza galetes de tercers.
Publiquem publicitat basada en els interessos de Google AdSense al nostre lloc web. Google fixa la mida per reflectir els vostres interessos. Per determinar els vostres interessos, Google farà un seguiment del vostre comportament al nostre lloc web i en altres llocs web de la xarxa mitjançant la galeta DoubleClick. Publiquem anuncis de Google AdSense al nostre lloc web. Per determinar els vostres interessos, Google farà un seguiment del vostre comportament al nostre lloc web i en altres llocs web de la xarxa mitjançant la galeta DoubleClick. Aquest seguiment del comportament permet a Google adaptar els anuncis que veu en altres llocs web per reflectir els vostres interessos (no publiquem publicitat basada en interessos en aquest lloc web). Podeu veure, suprimir o afegir categories d’interès associades al vostre navegador si visiteu: http://www.google.com/settings/ads/ . També podeu desactivar la galeta de la xarxa de socis d’AdSense utilitzant aquesta configuració o utilitzar el mecanisme d’exclusió múltiple de galetes de la NAI (publicitat de xarxa) a: http://www.networkadvertising.org/choices/ . Tanmateix, aquests mecanismes d’exclusió no utilitzen cookies, i si esborreu les galetes del vostre navegador, la seva exclusió no es mantindrà. Per assegurar-vos que es manté l’exclusió d’un navegador en particular, és possible que vulgueu considerar l’ús del connector del navegador de Google disponible a l’adreça https://www.google.com/settings/ads/plugin .

 Bloqueig de galetes:
La majoria dels navegadors us permeten negar-vos a acceptar galetes; per exemple:
• a Internet Explorer (versió 10) podeu bloquejar les galetes usant la configuració de substitució de gestió de cookies fent clic a “Eines”, “Opcions d’Internet”, “Privadesa” i, a continuació, “Avançades”;
• a Firefox (versió 24) podeu bloquejar totes les galetes fent clic a “Eines”, “Opcions”, “Privadesa”, seleccionant “Utilitza la configuració personalitzada de l’historial” al menú desplegable i desmarqueu “Accepta les galetes dels llocs”; i
• a Chrome (versió 29), podeu bloquejar totes les galetes accedint al menú “Personalitzar i controlar” i fer clic a “Configuració”, “Mostra configuració avançada” i “Configuració del contingut” i, a continuació, seleccioneu “Bloqueja llocs per configurar dades “Sota l’encapçalament” Galetes “.
El bloqueig de totes les galetes tindrà un impacte negatiu en la usabilitat de molts llocs web. Si bloqueges les galetes, no podràs utilitzar totes les funcions del nostre lloc web

S’estan suprimint les galetes:
Podeu eliminar les galetes ja emmagatzemades a l’ordinador; per exemple:
• a Internet Explorer (versió 10), heu d’eliminar manualment els fitxers de les galetes (podeu trobar instruccions per fer-ho a http://support.microsoft.com/kb/278835 );
• a Firefox (versió 24), podeu eliminar les galetes fent clic a “Eines”, “Opcions” i “Privadesa” i, a continuació, seleccioneu “Utilitza la configuració personalitzada de l’historial”, feu clic a “Mostra les galetes” i, a continuació, a “Elimina totes les galetes” ; i
• a Chrome (versió 29), podeu eliminar totes les galetes accedint al menú “Personalitzar i controlar” i fer clic a “Configuració”, “Mostra configuració avançada” i “Esborra dades de navegació” i, a continuació, seleccioneu “Suprimeix les galetes i altres llocs”. i dades complementàries “abans de fer clic a” Esborra dades de navegació “.
La supressió de cookies tindrà un impacte negatiu en la usabilitat de molts llocs web.

 Canvi de propòsit
Únicament utilitzarem les vostres dades personals per als propòsits per als quals l’hem recollit, tret que raonablement considerem que hem d’utilitzar per una altra raó i per això és compatible amb el propòsit original. Si voleu obtenir una explicació sobre com el processament del nou propòsit és compatible amb l’objectiu original, contacteu amb nosaltres.
Si necessitem utilitzar les vostres dades personals per un propòsit no relacionat, us ho notificarem i explicarem la base jurídica que ens permet fer-ho.
Tingueu en compte que podrem processar les seves dades personals sense el vostre coneixement o consentiment, de conformitat amb les regles anteriors, quan això sigui requerit o permès per la llei.

 

5. Divulgació de les vostres dades personals

És possible que hàgim de compartir les vostres dades personals amb les parts que s’exposen a continuació per als fins establerts a la taula del paràgraf 4 anterior.
Partícips interns, com ara els nostres empleats o agents i persones jurídiques del grup d’empreses Addition Brand.Els tercers externs, incloent suport informàtic especialitzat, proveïdors i subcontractistes per a l’execució d’aquest lloc, les nostres aplicacions i qualsevol contracte amb el qual contractem, incloent Communigator, Qualtrics, empreses de lliurament per lliurar la vostra comanda (com DHL, Royal Mail , Interlink), solucions de pagament de targetes Adflex, PayPal, PowerWeave, IDynamics, PosLogix, Ariba, Coupa, Tradeshift, Hubwoo, Adaptris, Communigator.

Els tercers als quals podem optar per vendre, transferir o fusionar parts del nostre negoci o dels nostres actius.Alternativament, podem buscar adquirir altres negocis o combinar-los amb ells.Si passa un canvi en el nostre negoci, els nous propietaris poden utilitzar les vostres dades personals de la mateixa manera que s’estableix en aquest avís de privadesa.
Es requereix que tots els tercers respectin la seguretat de les seves dades personals i la tractin de conformitat amb la llei.No permetem que els nostres proveïdors de serveis de tercers utilitzin les seves dades personals per a les seves pròpies finalitats i només els permet processar les seves dades personals amb fins específics i d’acord amb les nostres instruccions.

6. Transferències internacionals

Compartim les vostres dades personals amb altres membres del grup Addició de marca i entre països en què operem.Això implicarà la transferència de dades fora de l’Espai Econòmic Europeu (EEE) segons la Política de protecció de dades de Brand Addition.
Molts països als quals podem transferir les vostres dades personals fora de l’EEE no tenen un nivell adequat de protecció de les dades personals aprovades per la Comissió Europea.Tanmateix, quan utilitzem determinats proveïdors de serveis (segons el paràgraf 5), podem utilitzar contractes específics aprovats per la Comissió Europea que donen dades personals a la mateixa protecció que té a Europa. Per a més detalls, vegeu Comissió Europea: Contractes model per a la transferència de dades personals a tercers països. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu obtenir més informació sobre el mecanisme específic usat per nosaltres en transferir les vostres dades personals fora de l’EEE

7. Seguretat de dades

Hem posat en pràctica les mesures de seguretat adequades per impedir que les seves dades personals es perdin, usin o accedeixin de manera no autoritzada, alterades o divulgades. A més, limitem l’accés a les vostres dades personals a aquells empleats, agents, contractistes i altres tercers que tinguin una empresa que necessiti saber. Només processaran les vostres dades personals segons les nostres instruccions i estiguin subjectes a un deure de confidencialitat.
Hem establert procediments per fer front a qualsevol incompliment de dades personals sospitosos i li notificarem a vostè ia qualsevol altre regulador d’un incompliment on estiguem legalment obligats a fer-ho.

 

8. Retenció de dades

Quant de temps usareu les meves dades personals?
Només conservarem les seves dades personals durant el temps que sigui necessari per complir els propòsits que l’hem recollit, fins i tot per satisfer els requisits legals, comptables o informatius.
Per determinar el període de retenció adequat per a dades personals, considerem l’import, la naturalesa i la sensibilitat de les dades personals, el risc potencial de danys per l’ús no autoritzat o la divulgació de les seves dades personals, els propòsits pels quals processem les seves dades personals i si podem aconseguir aquests propòsits a través d’altres mitjans, i els requisits legals aplicables.
Si us heu registrat per rebre comunicacions de nosaltres com a part de la nostra llista de correu, conservarem les vostres dades personals fins a 7 anys, moment en el qual intentarem obtenir el vostre consentiment per continuar emmagatzemant les vostres dades i contactant-vos.

9. Els vostres drets legals

En determinades circumstàncies, vostè té drets sota les lleis de protecció de dades en relació amb les seves dades personals

Màrqueting
Us informarem (abans de recollir les vostres dades) si tenim la intenció d’utilitzar les vostres dades amb finalitats de comercialització. Únicament utilitzarem les vostres dades si no heu optat per no fer-ho.

Correcció d’informació
Si ens avisa que les dades personals que tenim són completes o inexactes, corregirem o completarem la informació tan aviat com sigui possible.

Esborrament d’informació
Teniu dret a sol·licitar que se suprimiu la vostra informació personal; incloent-hi si ja no ho necessitem amb la finalitat que la recollim, o, quan la base legal per al processament és que heu donat el consentiment, retireu el vostre consentiment.

Després d’aquesta sol·licitud, esborraran les vostres dades personals sense demora injustificada, tret que la retenció continuada sigui necessària i permesa per la llei. Si fem les dades personals publicades, prendrem els passos raonables per informar a altres controladors de dades el processament de la vostra sol·licitud d’esborrat.

Objecte al processament
Teniu el dret d’oposar-nos el processament de les vostres dades personals en què confiem en un interès legítim (o en un tercer) i hi ha alguna cosa sobre la vostra situació particular que fa que vulgueu oposar-se al processament en aquest terreny tal com us sentiu afecta els teus drets i llibertats fonamentals.També teniu dret a objectar on processem les vostres dades personals amb finalitats de comercialització directa. En alguns casos, podem demostrar que tenim motius legítims per processar la vostra informació que substituïu els vostres drets i llibertats.

Restricció al processament
Tens el dret de sol·licitar que suspendim el processament de les teves dades personals, però que ho tinguis en compte, en cas que les dades personals que tenim no siguin exactes, el processament és il·legal o ja no necessitem les dades personals. Una vegada que el processament estigui restringit, només continuarem processant les vostres dades personals si el vostre consentiment o tenim una altra base legal per fer-ho.

Accés a la informació
Tens dret a accedir a la informació que tingueu sobre tu i qualsevol sol.licitud d’accés sol ser gratuïta. Procurarem proporcionar informació en un format sol·licitat, però us podem cobrar una tarifa raonable per obtenir còpies addicionals (duplicades).

Portabilitat de dades
Vostè té el dret de rebre una còpia de les seves dades personals que ens vau proporcionar. La còpia es proporcionarà en un format comunament utilitzat i llegible per màquina. També es pot transmetre directament de nosaltres a un altre controlador de dades, on sigui raonablement tècnicament possible.
Si voleu exercir algun dels drets anteriors, contacteu amb nosaltres.

Normalment no es demana cap tarifa
No haurà de pagar una tarifa per accedir a les seves dades personals (o exercir qualsevol dels altres drets). No obstant això, podem cobrar una tarifa raonable si la vostra sol·licitud és clarament infundada, repetitiva o excessiva. Com a alternativa, podem negar-nos a complir la vostra sol·licitud en aquestes circumstàncies.

Retirar el consentiment en qualsevol moment
Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment en el qual confiem en el consentiment per processar les vostres dades personals. Tanmateix, això no afectarà la legalitat de cap procés realitzat abans de retirar el vostre consentiment. Si retireu el vostre consentiment, és possible que no us puguem proporcionar determinats productes o serveis. Us informarem si aquest és el cas en el moment de retirar el vostre consentiment.

El que necessitem de vostè
És possible que necessitem demanar informació específica per ajudar-nos a confirmar la vostra identitat i garantir el vostre dret d’accedir a les vostres dades personals (o d’exercir qualsevol dels vostres altres drets). Aquesta és una mesura de seguretat per garantir que les dades personals no es divulguen a cap persona que no tingui dret a rebre-la.També podem contactar-nos per demanar-li més informació sobre la vostra sol·licitud per accelerar la nostra resposta.

Termini de resposta
Intentem respondre a totes les sol·licituds legítimes dins d’un mes. De tant en tant, ens pot portar més d’un mes si la vostra sol·licitud és particularment complexa o heu fet diverses sol·licituds. En aquest cas, us ho notificarem i us mantindrem actualitzats.

 

10. Glossari

BASE LBLA
Interessos legítims significa l’interès del nostre negoci per dur a terme i gestionar el nostre negoci per poder oferir-vos el millor servei / producte i la millor i més segura experiència. Ens assegurem de considerar i equilibrar qualsevol impacte potencial (tant positiu com negatiu) i els vostres drets abans de processar les vostres dades personals per als nostres interessos legítims. No fem servir les seves dades personals per a activitats en les que els nostres interessos siguin anul·lats per l’impacte que tingueu en vostè (tret que tinguem el vostre consentiment o que sigui requerit o permès per llei). Podeu obtenir més informació sobre com avaluem els nostres interessos legítims contra qualsevol impacte potencial sobre vostè en relació amb activitats específiques contactant-nos.

L’execució del contracte significa processar les vostres dades quan sigui necessari per a l’execució d’un contracte al qual sigui part o per fer els tràmits a la seva sol.licitud abans de contractar-los.

Complir amb una obligació legal o reglamentària significa processar les seves dades personals quan sigui necessari per al compliment d’una obligació legal o reglamentària a què estiguem subjectes.