El proper 24 de febrer Eva Torrents, la fundadora de Dívik, puja a un tren que, tal i com diu el seu eslògan, “no es pot deixar escapar”. Formar part de l’experiència d’Imagine Express 2014 és una oportunitat única, on com a projecte ens hi sentim molt còmodes.

Quan el 2008 Eva Torrents va crear Dívik ho va fer amb l’ambició de sumar actitud emprenedora per fer avançar la comunicació, buscant noves maneres de treballar que aportessin valor, que trenquessin amb els esquemes establerts i que se centressin en una actitud open mind per trobar solucions de sentit comú als problemes d’orientació estratègica en màrqueting i comunicació.

El repte que Torrents assumeix dins Imagine Express, escriure un llibre (Imagine Daily Express) en 6000 minuts, mentre dura l’experiència del tren, no és només un repte personal, sinó un repte que vol consolidar Dívik en l’actitud que va inspirar el projecte.

Imagine Daily Express té diversos objectius:

  • Demostrar que és possible crear un producte editorial en un temps rècord i sota pressió.
  • Mostrar l’emprenedoria des de l’actitud vivencial. “El tren serà un Winzip del procés d’emprenedoria i s’ha de registrar”, diu Eva Torrents.
  • Mostrar l’actitud d’un comunicador sotmès a pressió en primer persona, amb 6000 minuts de countdown per fer realitat el seu repte.

El projecte és ambiciós, i no seria possible sense la complicitat de la dissenyadora de producte i gràfica Anna Defez, amb qui Dívik ha realitzat diferents projectes. “L’actitud absolutament open minded de l’Anna, l’estreta relació professional i personal que tenim, i l’aportació de valor que sempre suma en cada projecte que hem fet, feia que només pogués plantejar-me aquest projecte amb ella. La seva contribució és fonamental. És qui donarà a la publicació un format gràfic de llibre singular” afegeix Torrents.

Imagine Daily Express es publicarà al web d’Imagine Express a l’últim minut d’aquesta bogeria genial d’emprenedoria. L’acte final tindrà lloc el proper divendres 28 a les 11 del matí al Design Hub de Barcelona. Hi esteu tots convidats!

Podreu seguir l’evolució de l’experiència d’Eva Torrents al nostre Twitter @diviknews i al seu personal @etorrents, així com al d’Imagine

Web de Xavier Verdaguer
Article a El Periódico de Catalunya
Article a El Mundo
Article a La Vanguardia