Fa cinc anys naixia Dívik, un projecte en què la filosofia personal i la professional convergien en una de sola. L’objectiu era acompanyar les empreses i els projectes des de la nostra manera d’entendre la comunicació i el màrqueting, posant els nostres coneixements i recursos a la seva disposició.

Cinc anys després, mantenim i reforcem encara més aquest sentir. Vivim la nostra feina amb tota la força de la passió que ens desperta, convençuts que la comunicació i el màrqueting són una barreja de sentit comú, simplicitat i, sobretot, empatia. Volem transmetre aquesta manera de fer als nostres clients, alhora que treballem per entendre com veuen i què esperen ells dels seus productes i serveis.

Avui, el nostre objectiu continua sent treballar perquè amb el nostre granet de sorra ajudem a canviar les coses i a aconseguir millors resultats d’una manera senzilla. Aquest spot, recull la nostra filosofia.

http://www.youtube.com/watch?v=6RtjjrtF09M

Gràcies a tots i cadascun de vosaltres amb qui hem compartit il·lusions, projectes, plans, notícies, avenços… 5 milions de gràcies!!!

Privacy Preference Center

Ves al contingut