Des que fa 3 anys un grup de persones de la comarca capitanejades pel Pep Sala vam decidir unir-nos per sacsejar la Catalunya Central i aconseguir fons per la Fundació Lluita conta la Sida i el projecte del Dr. Bonaventura Clotet, la Nit per la Recerca de la Catalunya Central ha tancat un cicle.

Vam començar a Osona, vam seguir l’any passat al Bages i aquest any hem aterrat a la Garrotxa. Al costat de Carme Comas, Laura, Duran, Gemma Guillén i de les garrotxines Tat Vayreda, Beatriz Garcia i Dolors Capdevila, aquest any vam aconseguir que al sopar benèfic de Ca l’Enric hi assistissin més de 300 persones i es recaptessin més de 53.000 euros.

L’equip de Dívik ha invertit el seu temps per organitzar l’esdeveniment i per promoure que empresaris, entitats i persones individuals col·laboressin en sumar esforços perquè la Càtedra de Sida i Malalties Relacionades de la UVic-Universitat Central de Catalunya tingués finançament per a sumar dos doctorands més al projecte del Dr. Clotet.

Així és treballar per al fundraising: sentir l’emoció d’haver assolit l’objectiu sense cap necessitat de contraprestació econòmica. Sentir-te més ben pagat que mai no per haver aconseguit 53.000 euros, sinó per haver sentit la força de la solidaritat i de la capacitat de mobilització de la societat civil.