Emprendre no té edat. És una actitud. Per tant, la podem trobar en un nen, en un jove, en un adult, en un avi…

Aquest és el missatge que ens vam emportar de l’acte que vam co-organitzar amb Imagine Creativity Center i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura el passat 29 de gener al Teatre Cirviànum de Torelló.

Seguint la seva promesa d’emportar-se un dreamer junior d’Osona, Xavier Verdaguer va tornar i va escollir en Marc Aleix Hueso de 17 anys (estudiant del grau de Comerç a l’Institut de Vic) per viatjar i participar a Imagine Express 2015.

L’equip d’Imagine i Dívik treballarem per ajudar al Marc a ser un dels creatius que, juntament amb un programador d’APP’s i un perfil que pugui desenvolupar un model de negoci, torni al Mobile World Congress de Barcelona amb una APP que resolgui un dels reptes plantejats en l’edició d’aquest any.

Durant 5000 minuts, el Marc Aleix i el seu equip competiran en la ruta Barcelona-París-Londres-Barcelona per demostrar que els inversors de Londres poden creure en ells, que els caça-talents del Mobile poden creure en ells i, sobretot, que són capaços de pujar a un tren que els canviarà la vida.

Quan el Marc Aleix va pujar a l’escenari a recollir les seves bambes Munich de color groc i la samarreta que l’identifiquen com a dreamer es va quedar sense paraules i va dir que el cor li explotaria.

Això és emprendre: actitud de somni, actitud de passió.

Enhorabona Marc Aleix, el dreamer més jove que ha tingut fins ara Imagine Express!

Veure vídeo de l’acte

Veure àlbum de fotos