Ningú concep ja les xarxes socials sense aplicacions per a dispositius mòbils que ens permetin connectar-nos des de qualsevol lloc. Les actualitzacions d’aquestes xarxes són constants, i l’aparició de noves versions per a nous formats se succeeixen a una velocitat cada cop més vertiginosa.

Una de les últimes novetats és l’aplicació de Linkedin per a iPad, de moment només disponible en anglès, que complementa les versions per a iPhone i Android d’aquesta xarxa. A més de totes les funcions sobradament conegudes de Linkedin com a plataforma professional de contactes, la nova aplicació inclou eines com un calendari que permet consultar el perfil de les persones amb qui et reuniràs o notícies que llegeixen i comparteixen els teus contactes en temps real. L’aplicació dóna especials facilitats en contactar, compartir experiències i seguir persones del teu mateix sector.

El salt a l’iPad respon a la voluntat de Linkedin de ser on els seus usuaris són. I aquests, cada cop més, integren les tablets al seu dia a dia professional, sobretot com a eina de lectura i de contacte. De fet, la plataforma mòbil de Linkedin és de les que més ha crescut els últims mesos: un 22% del trànsit d’aquesta xarxa amb més de 150 milions de seguidors procedeix dels dispositius mòbils.

L’aplicació de Linkledin per a iPad (gratuïta) es pot descarregar a iTunes