Quan des del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura van contactar amb Dívik per proposar-nos que en Xavier Verdaguer i l’Eva Torrents expliquessin l’experiència viscuda amb Imagine Express 2014 amb l’objectiu de motivar més de 400 alumnes de 3er i 4t d’ESO en l’actitud emprenedora, no vam pensar ni un segon en dir que sí!

Per una banda, no era un repte fàcil mantenir l’atenció de més de 400 adolescents durant una hora i mitja. Però per l’altra, sabíem que l’actitud de sortir de la zona de comfort, de somiar, de llançar-se… acostuma a ser més espontània i natural en adolescents.

Així que vam muntar un acte pensat en dues parts:

-Una en què explicaríem l’experiència d’Imagine Express des diversos punts de vista (el del creador Xavier Verdaguer com a CEO d’Imagine Creativity Center, el de 4 dreamers participants, i el d’Eva Torrents com a periodista que va assolir el repte d’escriure un llibre en els 6000 minuts que va durar Imagine Express, l’Imagine Daily Express).

-L’altra en què serien els propis estudiants d’ESO qui es convertirien en dreamers per un dia aportant idees per a noves APP’s.

La cirereta del pastís l’hi va posar en Xavier Verdaguer quan davant l’entusiasme dels estudiants assistents, es va comprometre a guardar una plaça a l’Imagine Express 2015 per un estudiant de Vall del Ges, Orís i Bisaura. L’emoció col·lectiva es palpava a l’ambient i es va tancar l’acte amb un Supertramp de més de 460 persones, tal i com mostra la imatge. L’espontaneïtat i l’entusiasme ho van fer més que fàcil.

L’acte preguntava si els participants a l’Imagine Express eren bojos o emprenedors. Els estudiants van concloure que una mica de cada. Però el més important, assolir l’objectiu de traspassar l’actitud emprenedora als adolescents, es va aconseguir amb facilitat. El contacte amb els adolescents osonencs del passat 9 d’octubre al Teatre Cirivànum de Torelló va ser una mostra més que l’actitud emprenedora no és res més que il·lusió, saltar, sentir, volar i creure que tot és possible.

En unes setmanes sabrem qui dels assistents pujarà al tren groc dels somnis, Imagine Express 2015.

Fotos acte Bojos o Emprenedors