Tres adolescents catalans d’entre 13 i 16 anys són aquest mes de juliol a Silicon Valley a Imagine Creativity Center per desenvolupar la seva idea per millorar la mobilitat a les ciutats: Sharge (un dispositiu que permet compartir energia entre particulars per facilitar la càrrega dels vehicles elèctrics). Són els guanyadors de l’Audi Creativity Challenge, un projecte en què ha participat Dívik des de l’inici i durant tota la primera edició que s’ha tirat endavant aquest 2016.

El projecte Audi Creativity Challenge va néixer el juliol de 2015 a Silicon Valley de la mà de la directora de Dívik, Eva Torrents, juntament amb Julien Palier i Marc Expósito, tots tres dreamers seleccionats per a l’equip d’Audi a Imagine Silicon Valley 2015. L’objectiu principal era donar resposta al repte que plantejava Audi: com potenciar la creativitat dels adolescents espanyols. Mig any després, aquest objectiu, s’ha complert amb èxit i amb una gran participació.

En xifres, a l’Audi Creativity Challenge d’aquest any s’hi han inscrit un total de 234 equips de diferents punts de l’Estat espanyol. Representen un total de 936 persones que han completat un total de 3.572 activitats a través d’una APP amb eines i tècniques que permeten desenvolupar projectes seguint el mètode Lombard d’Imagine.

Més enllà de la conceptualització del projecte, coordinació i generació dels continguts al costat de l’equip d’Imagine Silicon Valley, Dívik també ha gestionat les xarxes socials d’Audi Creativity Challenge i l’atenció als challengers durant tot el challenge. La gran final de l’ACC on els 10 equips finalistes van competir per anar Silicon Valley es va fer el 25 de juny a Madrid.

El projecte ha aglutintat un equip de treball liderat per Imagine i DDB en què també hi han participat: Interacso, Scacs i Sigla Comunicación.

El millor de la nostra feina és sumar per fer que, a partir de petits canvis, el món sigui millor. Tots els qui hem treballat a l’Audi Creativity Challenge hem compartit la satisfacció de posar el futur a les mans de qui el faran seu: els nois i noies d’aquest país. El futur es vostre challengers!